facebook menu

golf, golf brno, golfové hřiště

golf, golf brno, golfové hřiště

down

Fungujeme i v roce 2020

21. 10. 2019

Dobré zprávy z Automotodromu. Vedení Automotodromu se rozhodlo upustit od předchozích plánů, které měly vést k podstatnému omezení, resp. uzavření našeho hřiště.

V roce 2020 tak naše hřiště s jistotou bude pokračovat nadále v režimu, který jste znali z letošní sezóny.

Navíc k tomu ještě zprovozníme dvě nové jamky na tzv. lázních. Výsledkem tedy bude celkem 8jamkové hřiště, z nichž předpokládáme, že pro běžnou tréninkovou hru budete využívat zejména 4 jamky na lázních.

Samozřejmě tímto krokem není definitivně vyřešena budoucnost našeho hřiště pro roky 2021 a další. Je samozřejmě možné, že hřiště bude fungovat mnoho dalších let, je ale také možné, že vzniknou nějaké nové plány, které naše hřiště v budoucnu uzavřou. Proto nevidíme jako účelné investovat od budování 9. jamky. Výhodou pro nás však bude nový HCP systém, který bude fungovat od příštího roku a bude umožňovat hru na úpravu HCP i v jiných formátech než na 9 nebo 18 jamek (v našem případě tedy např. na 16 jamek).

Věříme, že Vás tato zpráva potěšila a těšíme se na setkání s Vámi např. na rozlučkovém turnaji dne 28.10.2019, který nakonec nebude rozlučkou s hřištěm, ale pouze s letošní sezónou.

 




 
tel 420 605 11 09 54
mail gkab@email.cz
facebook facebook

Chcete dostávat novinky na Váš email ???
ZAREGISTROVAT SE