facebook menu

golf, golf brno, golfové hřiště

golf, golf brno, golfové hřiště

down

Automotodrom Golf Series 2019

04. 06. 2019

Vážení golfisté,

dovolujeme si Vás pozvat na nově vytvořenou sérii turnajů na našem hřišti, v níž je hlavní cenou green fee na celou sezónu 2020 zdarma. Do série budou zařazeny všechny turnaje konané na našem hřišti od 15.6.2019 do 3.11.2019 hrané na úpravu hendikepu.

Série turnaju: do série turnajů budou zařazeny všechny turnaje hrané na golfovém hřišti Brno Automotodrom na 18 jamek a na úpravu hendikepu v termínu od 15.6.2019 do 3.11.2019.

Systém hry: každý jednotlivý turnaj zařazený do série se hraje jako stableford s vyrovnáním, na úpravu hendikepu ve vypsaných hendikepových kategoriích. Každý turnaj bude vyhodnocen samostatně a budou na něm oceněni vždy první tři hráči každé kategorie.

Body do průběžné tabulky: z každého turnaje získá hráč body odpovídající netto stablefordovému výsledku.

Pořadí průběžné tabulky: pro zařazení do série stačí účast na jediném turnaji, do průběžného pořadí se započítávají 4 nejlepší výsledky.

Vítězství v sérii:  Vítězem série turnajů se stává hráč s nejvyšším součtem netto stablefordových bodů dosažených v 4 turnajích zařazených do série. Odehraje-li hráč více než 4 turnaje, započítávají se mu 4 nejlepší výsledky. V případě rovnosti bodů je rozhodující postupně 1) vyšší počet bodů dosažených v posledním započítávaném turnaji, 2) vyšší počet bodů dosažených v předposledním započítávaném turnaji, 3) nižší hendikep v den konání turnaje, na němž hráč dosáhl poslední započítávaný výsledek, 4) los

Hlavní cena: Vítěz série získává green fee na hřiště Brno Automotodrom na sezónu 2020 ZDARMA




 
tel 420 605 11 09 54
mail gkab@email.cz
facebook facebook

Chcete dostávat novinky na Váš email ???
ZAREGISTROVAT SE